Lastechnische groothandel met vakkennis en aandacht

Projecten & maatwerk

Scholen, laboratoriums, werkplaatsen, aangepast aan uw wensen!

Lastotaal is niet alleen een Lastechnische-groothandel. Wij zijn ook thuis in projecten en maatwerk.

Deze installaties worden met zorg samen met u ontworpen en met onze partners geïnstalleerd volgens de laatste normen en richtlijnen, die gelden voor de desbetreffende industrie en omgevingen (onderwijs, industriële werkplaatsen, constructie bedrijven, laboratoriums en mobile installaties) Bij maatwerk is het belangrijk om de juiste verhoudingen te bereiken zoals: milieu, opleidingen, efficiëntie, klantwens en natuurlijk veiligheid.

Waar ben ik naar op zoek:

  • Je wilt een advies voor meerdere werkplekken
  • Je wilt een advies voor lasinstallatie
  • Je wilt een advies voor de gasinstallaties
  • Je wilt een advies voor afzuiginstallaties
  • Je wilt een advies voor flexibel gebruik
  • Je wilt en advies voor een installatie met meerdere disciplines of met speciale functies
  • Je wilt een advies wat praktische (lean) is gericht, het verbeteren van de winst of kosten door het elimineren van verspillingen, downtime of ruimte efficiëntie


Referenties

Techniek collega Rotterdam
Datum: 21-02-2022

Lastotaal kan nu een paar maanden zeggen dat zij het onderhoud, keuren van apparatuur en het aanleggen van installaties regelen bij de Techniek College Rotterdam. Zij komen hier voor ... verschillende apparaten en nemen hun tijd bij elke keuring.

Wij vinden Lastotaal betrouwbaar en een flexibele organisatie. Zij spelen goed in op het aanbod aan onderhoud en leveringen van machines en onderdelen. Zij houden ons hiervoor goed op de hoogte en leveren goede service.

de Hef / Olympia college
Datum: 02-03-2022

Lastotaal levert al sinds 2011 de lasapparatuur voor onze verschillende schoolacties.Naast de levering van verschillende apparatuur levert Lastotaal ook alle benodigde supplies als lasdraad, laselektroden en persoonlijke beschermingsmiddelen zoals lashandschoenen, laskappen etc.

Naast het leveren van spullen onderhoudt Lastotaal ook jaarlijks alle machines.

Jaarlijks zijn er een aantal contactmomenten met Lastotaal, waarbij de klanttevredenheid op de agenda staat en wordt er ook gekeken naar ontwikkelingen op het gebied van Lasapparatuur en de techniek.

Voor ons is Lastotaal niet zomaar een leverancier, maar meer een partner waarmee we nog graag jaren verder gaan.

Focus Beroepsacademie / OZHW Groen
Datum: 21-02-2022

Lastotaal onder leiding van Lastotaal heeft bij ons de renovatie van de oude lasruimte gedaan. Ook hebben ze het volledige proces van advies tot realisatie gedaan voor de nieuwe lasboxen. De communicatie was altijd vlot, open en eerlijk. Je merkt dat het leveren van kwaliteit bovenaan staat.

De manier hoe Matthijs de contacten onderhield met de externe partijen was voortreffelijk. Bij vragen werd er overlegd en daarna voortvarend gehandeld. Ook bij zaken die ineens de aandacht vroegen kwam er direct advies en werden er meerdere mogelijkheden geboden.

Er wordt altijd meegedacht binnen de gestelde kaders. Ik en de organisatie, zijn erg blij met de service en support van Lastotaal. Lastotaal geeft ons zekerheid en vertrouwen in de contiuniteit van ons lasaanbod op school.

Maerlant Brielle
Datum: 23-02-2022

Lastotaal kennen we als meedenkend en innovatief bedrijf. Daarom doen we al 10 jaar zaken met dit bedrijf. Bij mijn vorige werkgever was Lastotaal ook betrokken bij de lasopstelling. Bij het Maerlant is Lastotaal verantwoordelijk voor het onderhoud en jaarlijkse keuring. Ook voor de nieuwe inrichting van de lasboxen en het bestellen van las benodigdheden maken we gebruik van Lastotaal. Dit is tot op heden altijd zonder problemen verlopen.